Політика конфіденційності

ПРО УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ТОВАРІВ
Дочірнє підприємство «Ізюмінка» за допомогою інтернет магазину https://roshenstores.com/ (надалі – Продавець) даним договором офіційно пропонує фізичним та юридичним особам (надалі – Покупцям) укласти договір купівлі-продажу Товарів. Зазначений договір є публічним, тобто відповідно статті 633 Цивільного кодексу України його умови (положення) є однаковими для всіх покупців.
Відповідно до статті 642 Цивільного Кодексу України повним і беззастережним прийняттям умов даної пропозиції (Оферти), що підтверджує укладення Договору купівлі-продажу Товарів на запропонованих нижче умовах, є факт оформлення та підтвердження замовлення (акцепт Оферти).
Використання послуг та придбання Товарів за допомогою офіційного сайту Продавця – інтернет-магазину https://roshenstores.com/ передбачає, що Покупець приймає умови цієї пропозиції про укладення договору купівлі-продажу Товарів, ознайомлений з правилами, термінами, обмеженнями та іншими умовами співпраці на наступних умовах, що зазначені в договорі.


1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
В даному Договорі Оферти нижче наведені терміни мають наступне значення:
Оферта – публічна пропозиція Продавця, адресована будь-якій фізичній чи юридичній особі (надалі - Покупець), укласти договір купівлі-продажу Товарів на основі умов, що вказані в Договорі.
Товар – визначена Продавцем продукція, що є в асортименті та представлена в каталозі на офіційному сайті Продавця https://roshenstores.com/, але яка не обмежується реалізацією тільки сайтом.
Продавець – підприємство, яке реалізує Товар, представлений в Інтернет-магазині, але не обмежується реалізацією лише на сайті.
Покупець – фізичні особи та/або юридичні особи, що здійснюють замовлення Товарів на сайті https://roshenstores.com (надалі – Інтернет магазин) на умовах даної пропозиції (надалі - Оферти).
Замовлення – заявка Покупця на купівлю продукції з асортименту (надалі – Товарів), представленого на веб-сторінці Продавця, адресована Продавцю та оформлена і надана Продавцю за допомогою програмних засобів сайту чи іншим способом.
Інтернет-магазин – веб-сторінка Продавця: https:// roshenstores.com
Дата відвантаження – дата відправлення, що вказана на чеку, Товару (-ів) Покупцю або його представнику.
Акцепт Оферти – повна і беззастережна згода Покупця на прийняття умов Оферти.

2 АКЦЕПТУВАННЯ ДОГОВОРУ
2.1 Оферта вважається акцептованою Покупцем, а Договір купівлі-продажу Товарів укладеним з моменту оформлення Покупцем Замовлення на сайті Інтернет-магазину та підтвердження прийняття.
2.2 Оформленням Замовлення Покупець підтверджує погодження та безумовне прийняття ним умов цієї пропозиції (Оферти).
2.3 Укладаючи Договір (тобто акцептуючи умови цієї Пропозиції (Оферти) шляхом оформлення Замовлення), Покупець підтверджує наступне:
2.3.1 На момент покупки товару Покупцю виповнилось 18 років (для фізичних осіб);
2.3.2 Покупець цілком і повністю ознайомлений і згоден з умовами даної пропозиції (Оферти) та правилами, зазначеними на сторінках сайту, в тому числі і на сторінці Доставка та оплата., яка є невід’ємною частиною договору;
2.3.3 Покупець надає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних на умовах, визначених у Політиці конфіденційності. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупцю, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних, відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", йому відомий і зрозумілий.

3. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ТОВАРІВ
3.1 Продавець зобов'язується на умовах та в порядку, визначених цією пропозицією (Офертою) про укладення договору купівлі-продажу Товарів, продати, передати у власність Покупця Товар на підставі Замовлення Покупця, а Покупець зобов'язується отримати такий Товар та сплатити його вартість у відповідності до умов Договору.
3.2 Продавець зобов’язується поставити виключно Товар, який є в наявності на дату відвантаження. У випадку відсутності замовленого Товару на дату відвантаження, Продавець має право не виконувати замовлення в частині такого Товару, або ж за погодженням Покупця, замінити його на аналогічний.
3.3 Продавець гарантує, що Товар не переданий у заставу, чи не знаходиться в суперечці, під арештом і на нього не поширюються права третіх осіб.
3.4 Продавець підтверджує, що має всі необхідні дозволи на здійснення господарської діяльності, передбачені законодавством, що регулює сферу правовідносин, які виникають і діють в процесі виконання договору, а також гарантує, що має право на реалізацію товару без будь-яких обмежень, відповідно до вимог чинного законодавства України і зобов'язується нести відповідальність у разі порушення прав Покупця в процесі виконання договору і реалізації товару.
3.5 Покупець приймає умови цієї пропозиції (Оферти) та укладає Договір в момент оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку "Замовлення підтверджую" через корзину Інтернет-магазину або іншим способом, що означає підтвердження Покупця про ознайомлення з текстом цієї пропозиції (Оферти) та згоду з її умовами.

4. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
4.1 Покупець вправі оформити Замовлення на будь-який Товар, що доступний для замовлення та представлений в каталозі Інтернет-магазину. Кожний Товар може бути замовлений у тій кількості, що є в наявності та відповідає умовам діючих акцій (у випадку акційного Товару) на Сайті.
4.2 Продавець здійснює продаж Покупцеві Товару, відповідно до діючих на момент здійснення замовлення цін, а Покупець має право оплатити та прийняти даний Товар відповідно до даного Договору.
4.3 Покупець самостійно оформляє Замовлення в Інтернет-магазині шляхом додавання обраних Товарів у "Кошик" шляхом натискання кнопки "Купити" або в інший спосіб та підтверджує прийняття цієї Пропозиції (Оферти).
4.4 За неможливості виконати замовлення та/або доставити Товар, Продавець повідомляє про це Покупця за номером телефону, або за допомогою електронної пошти, яку Покупець вказав в контактних даних при оформленні замовлення.
4.6 За відсутності Товару представленого в каталозі Інтернет-магазину, Покупець має право анулювати замовлення, або замінити Товар на інший.
4.7 Замовлення знаходиться в обробці з моменту оплати та/або підтвердження замовлення Покупцем.

5. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТОВАР
5.1 Зображення товарів, які представлені в каталозі Інтернет-магазину не завжди можуть відповідати фактичним через зміни дизайну упаковки виробником, але зі збереженням всіх якісних та поживних характеристик Товару.
5.2 Всі інформаційні матеріали, які представлені на Сайті, носять довідковий характер та не можуть в повній мірі передати інформацію про властивості та характеристики Товару, включаючи колір, розмір, форми та іншого. У випадку виникнення у Покупця питань, які стосуються властивостей, характеристик Товару та іншого, Покупець може, перед оформленням замовлення звернутися до менеджера Інтернет-магазину за телефоном гарячої лінії, зазначеним на Сайті для з’ясування повної інформації про Товар.
5.3 Покупець повідомлений про те, що Товар, зазначений у рахунку окремими позиціями у будь-якому випадку не є комплектом.
5.4 Строк придатності Товару (-ів) встановлюється Виробником та позначається на упаковці Товару (-ів).

6. ЦІНА ТОВАРУ
6.1 Ціна Товару на сторінках каталогу Інтернет-магазину зазначена в національній валюті України – гривні за одиницю Товару та/або одиницю виміру.
6.2 Зазначена на Сайті ціна Товару може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна окремої одиниці Товару, вартість якої оплачена Покупцем в повному обсязі, не може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку.
6.3 Вартість Товару, що продається Покупцеві, зазначається у розрахункових та Товаросупровідних документах (фіскальний чек), що надаються Продавцем Покупцеві (або його представнику) під час отримання Товару (-ів).
6.4 При покупці вагового Товару можлива різниця між вагою, вказаною в Замовленні, та фактично поставленою вагою. В цьому випадку, Продавець при доставці повертає різницю вартості між кількістю Товару, вказаного в Замовленні, та фактично поставленим Товаром.
6.5 Загальна вартість замовлення дорівнює сумі вартості всіх придбаних Товарів (та пакувальних матеріалів). Сума замовлення може змінюватися в залежності від ціни, кількості або номенклатури Товару наявного у Продавця на дату відвантаження.
6.6 Ціни вказані на офіційному сайті Продавця https://roshenstores.com/ мають ознайомчий характер.

7 ДОСТАВКА
7.1 Вартість доставки Товару (-ів) Покупець сплачує відповідно до діючих на момент замовлення тарифів доставки, відповідно обраної ним служби доставки. Детальна інформація про вартість та умови доставки зазначена на сторінці Доставка та оплата, яка є невід’ємною частиною даного договору.
7.2 Покупець має право отримати замовлення здійснюючи самостійно вивіз (Самовивіз) з магазину, складу Продавця, або скористатися послугами кур’єрської доставки чи послугами доставки «Нова Пошта».
7.3 Самовивіз здійснюється Покупцем з магазину, складу Продавця, який буде вказаний в замовленні Покупця.
7.4 Кур’єрська доставка замовлення здійснюється за адресою, яку Покупець вказав при оформленні замовлення на сайті Продавця https://roshenstores.com/
7.5 Доставка кур’єром здійснюється в межах міст Київ, Дніпро, Вінниця, Харків, Одеса, Запоріжжя та інших, якщо такі зазначені на сторінці Доставка та оплата, яка є невід’ємною частиною даного договору.
7.6 Під час передачі Товару (-ів) Покупцю представником кур’єрської служби надається Покупцеві супровідний документ (розрахункова квитанція/чек) відповідно до законодавства України.
7.7 При умові відсутності Покупця на момент приїзду представника кур’єрської служби за вказаною Покупцем адресою, в погоджений час та враховуючи очікування не більше 15 хвилин – замовлення рахується виконаним. Грошові кошти за дане замовлення не повертаються.
7.9 Оплата доставки «Нова Пошта» здійснюється відповідно тарифів «Нова Пошта».
7.10 Товари з категорії торти, тістечка, масло не доставляються «Новою Поштою».
7.11 Продавець не несе відповідальність за якість доставлених товарів службою «Нова Пошта».
7.12 Продавець не несе відповідальність за пошкодження упаковки товару внаслідок транспортування не з вини Продавця.

8. ПОРЯДОК ОПЛАТИ
8.1 Розрахунки між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину в розділі Доставка та оплата , яка є невід’ємною частиною договору (Оферти).
8.2 Замовлення може бути оплаченим:
8.2.1 онлайн, за допомогою банківських карток Visa чи Mastercard, які випущені на території України;
8.2.2 безготівковою формою – на розрахунковий рахунок ДП «Ізюмінка»;
8.2.3 готівкою при отриманні Товару.
8.4 Оплата готівкою можлива, якщо сума замовлення від 400 до 2 000 грн.
8.5 При оплаті готівкою Покупець оплачує Продавцю ціну Товару на момент отримання Замовлення.
8.6 Оплата товарів та послуг здійснюється відповідно інформації опублікованій на сторінці Доставка та оплата , яка є невід’ємною частиною договору (Оферти). Оплата здійснюється при умові виконання послідовності всіх дій, що зазначені на сайті.
8.7 У випадку не оплати, не повної або не своєчасної оплати Покупцем Товарів на сайті https://roshenstores.com/ Продавець залишає за собою право ненадання Товару або повного невиконання взятих на себе обов’язків та при цьому не несе відповідальності за можливі наслідки такого рішення.
8.8 При безготівковій формі оплати Товару (-ів), замовлення рахується оплаченим Покупцем після надходження грошей на розрахунковий рахунок Продавця.
8.9 Мінімальна сума замовлення в інтернет-магазині 400 грн.
8.10 Оплата здійснюється в національній валюті України відповідно до цін та тарифів, що встановлені на момент покупки товару та отримання послуг.

9. УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРІВ
Кондитерські вироби належать до Переліку Товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню) згідно Постанови КМУ № 172 від 19.03.94 р. «Про реалізацію окремих положень ЗУ «Про захист прав споживачів».

10. ГАРАНТІЇ ТА ОБМЕЖЕННЯ
10.1 Акцептуючи дану Оферту, Покупець підтверджує, що:
10.1.1 укладає Договір добровільно, при цьому повністю ознайомлений з умовами Договору, розуміє предмет договору, значення та наслідки своїх дій щодо укладання та виконання Договору;
10.1.2 володіє всіма правами та повноваженнями, що необхідні для виконання Договору;
10.1.3 на момент укладення Договору не пов'язаний будь-якими зобов'язаннями і йому не відомі будь-які обставини, що перешкоджають йому укласти і належним чином виконати всі взяті на себе зобов'язання, зазначені в Договорі;
10.1.4 його волевиявлення є вільним і відповідає його внутрішній волі;
10.1.5 готовий дотримуватися і виконувати всі умови цього Договору;
10.1.6 не має наміру здійснювати будь-які дії, які б нашкодили діловій репутації Продавця та/або третіх осіб, пов’язаних з Продавцем договірними відносинами, або інші дії, що можуть суперечити законодавству України та міжнародним нормам.
10.1.7 при оформленні Замовлення ним вказуються достовірні дані та не використовуються персональні дані третіх осіб. Продавець залишає за собою право відмовитися від виконання Замовлення Покупця в разі, якщо має підозри в достовірності даних, вказаних Покупцем. При оформленні Замовлення забороняється використовувати особисті дані третіх осіб;
10.1.8 ознайомлений з Переліком Товарів належної якості що не підлягають обміну (поверненню) згідно з Додатком №3 до Постанови КМУ № 172 від 19.03.1994 р.
10.2. Протягом строку дії Договору та виконання відповідного Замовлення, Продавець гарантує, що:
10.2.1 докладе усіх можливостей для виконання Замовлення у відповідності з вимогами Покупця та відповідно до умов Договору;
10.2.2 з переліку відібраних в рамках відповідного Замовлення Товарів не буде таких, які прострочені до вживання, а також таких, які мають зовнішні пошкодження або інші дефекти, окрім тих які виникли в наслідок транспортування та відвантаження не з вини Продавця.

11. СТРОК ДІЇ, ЗМІНА ТА РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ
11.1 Договір набуває чинності з моменту Акцепту Оферти і діє до моменту виконання Сторонами своїх зобов’язань або до моменту розірвання Договору.
11.2 Договір може бути розірвано:
11.2.1 будь-якою Стороною у випадках, передбачених чинним законодавством України та/або умовами Договору;
11.2.2 за взаємною домовленістю Сторін.
11.3 Розірвання Договору Покупцем або відкликання ним Акцепту Оферти не покладає на Продавця обов’язку повернення коштів, фактично витрачених на виконання відповідного замовлення Покупця.

12. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
12.1 За невиконання або неналежне виконання умов Договору Сторони несуть відповідальність, передбачену цим Договором та чинним законодавством України.
12.2 Продавець не несе відповідальності за:
12.2.1 невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань, зазначених у цьому Договорі, внаслідок надання Покупцем недостовірних / неповних даних при оформленні Замовлення;
12.2.2 недотримання погодженого з Покупцем терміну виконання Замовлення, що відбулося не з вини Продавця;
12.2.3 за шкоду та збитки, що виникли у Покупця внаслідок використання Товарів, отриманих в результаті виконання Замовлення;
12.2.4 за відсутність у Продавця технічної можливості здійснити Замовлення через перебої в роботі комп’ютерних мереж;
12.2.5 в інших випадках, передбачених чинним законодавством України та / або умовами Договору.
12.3 У разі, якщо з якої-небудь причини Продавець не почне виконання Замовлення, або почне таке надання з порушенням строків, відповідальність Продавця за допущене порушення Договору та засоби правового захисту Покупця щодо такого порушення обмежуються виключно продовженням терміну виконання Замовлення на відповідний період.
12.4 Продавець ні за яких обставин не несе відповідальності за Договором за
а) будь-які дії / бездіяльність, які є прямим або непрямим результатом дій / бездіяльності будь-яких третіх сторін;
б) будь-які непрямі збитки і / або упущену вигоду Покупця і / або третіх сторін незалежно від того, чи міг Продавець передбачати можливість таких збитків чи ні;
в) використання (неможливість використання) і які б то не було наслідки використання (неможливості використання) Покупцем обраної ним форми оплати за виконання Замовлення.

12.5 Продавець звільняється від відповідальності за неповне або неналежне виконання Замовлення за Договором у випадках невиконання Покупцем будь-якої з умов Договору.
12.6 Продавець залишає за собою право відмовити Покупцю у виконанні всіх наступних Замовлень в разі не виконання Покупцем своїх зобов’язань за попереднім Замовленням.
12.7 Сукупна відповідальність Продавця за Договором, за будь-яким позовом або претензією, в тому числі зі Сторони Покупця щодо виконання Договору обмежується розміром винагороди Продавця, сплаченої Покупцем в рамках Договору.
12.8 Сторони звільняються від відповідальності за порушення умов Договору, якщо таке порушення викликане дією обставин непереборної сили (форс-мажор), включаючи: дії органів державної влади, пожежа, повінь, землетрус, інші стихійні дії, відсутність електроенергії і / або збої роботи комп'ютерної мережі, страйки, громадянські заворушення, безлади, затори на дорогах, аварії та будь-які інші обставини, не обмежуючись перерахованим, які можуть вплинути на виконання Сторонами умов Договору та непідконтрольні Сторонам.
12.9 Якщо Покупець не отримав Товари з його вини, відповідно до умов та правил зазначених на сторінці Доставка та оплата, яка є невід’ємною частиною даного договору, Продавець має право використати такі Товари на власний розсуд та позбавляється обов’язку передати такі Товари Покупцю чи повернути йому кошти.
12.10 У разі порушення Покупцем умов Договору, Продавець має право припинити виконання Замовлення до моменту усунення Покупцем допущених порушень і відшкодування (компенсації) завданих Продавцю таким порушенням збитків та / або розірвати Договір з надсиланням відповідного повідомлення Покупцю.

13. АВТОРСЬКІ ПРАВА
Вся текстова інформація та графічні зображення, що розміщені на Сайті Інтернет-магазину https://roshenstores.com/ є власністю Продавця та/або його постачальників і виробника Товару (ів).

14. ІНШІ УМОВИ
14.1 Оферта у своїй останній редакції набуває чинності з моменту Опублікування Продавцем відповідної редакції Оферти на сторінці Інтернет-магазину і діє до моменту відкликання Оферти.
14.2 Продавець залишає за собою право внести зміни в умови Оферти і / або відкликати Оферту у будь-який момент на свій розсуд. У разі внесення змін Продавцем в Оферті, такі зміни набувають чинності з моменту опублікування на Сайті, якщо інший термін вступу змін в силу не визначений додатково при їх публікації.
14.3 Усі питання, не врегульовані Договором, регламентуються чинним законодавством України (зокрема статтею 633 пункт 6 Цивільного Кодексу України).
14.4 Спори і розбіжності, які можуть виникнути при виконанні цього Договору, будуть по можливості вирішуватися шляхом переговорів між сторонами Договору. У випадку, якщо Сторони не зможуть прийти до згод зі спірних питань шляхом переговорів, такі спори підлягають переданню на розгляд суду у відповідності з діючим законодавством України.
14.5 При наявності в Договорі термінів, значення яких не визначене в тілі Договору і які не можуть бути однозначно витлумачені, виходячи з загальновживаної практики, при їх тлумаченні слід керуватися: у першу чергу - тлумаченнями, наведеними на Сайті, в другу чергу - виходячи із звичаїв ділового обороту.
14.6 Будь-яке повідомлення, потрібне або бажане за даним Договором, має бути зроблено у письмовому вигляді та направлене однією Стороною на адрес іншої Сторони електронною поштою, факсом або рекомендованим листом з повідомленням про вручення.
14.7 Договір являє собою повну домовленість між Продавцем та Покупцем. Продавець не бере на себе ніяких умов і зобов'язань, не зазначених в Договорі. Виняток можуть становити випадки, коли такі умови або зобов'язання зафіксовані в письмовому вигляді і підписані від імені Продавця та Покупця.
14.8 Якщо будь-яку з умов Договору визнано недійсною або незаконною, або вона не може вступити в силу у відповідності з чинним законодавством, така умова не впливає на чинність інших положень Договору.
14.9 При виникненні додаткових питань або пропозицій Покупець може звернутися за телефоном гарячої лінії 0-800-300-970.

15.РЕКВІЗИТИ ПРОДАВЦЯ
Дочірнє підприємство «ІЗЮМІНКА»
Місце знаходження: 01023, м. Київ, вул. Мечникова, буд. 16.
Адреса для листування: 03039, м. Київ, проспект Науки, 1, корпус 1.
ІПН 228739826104
Код ЄДРПОУ 22873987
IBAN UA 77 380805 0000000026007659032
МФО банку: 380805
Банк – АТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ


Витяг з Цивільного кодексу України
Стаття 633. Публічний договір
1. Публічним є договір, в якому одна сторона - підприємець взяла на себе обов'язок здійснювати продаж товарів, виконання робіт або надання послуг кожному, хто до неї звернеться (роздрібна торгівля, перевезення транспортом загального користування, послуги зв'язку, медичне, готельне, банківське обслуговування тощо).
2. Умови публічного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів, крім тих, кому за законом надані відповідні пільги.
3. Підприємець не має права надавати переваги одному споживачеві перед іншим щодо укладення публічного договору, якщо інше не встановлено законом.
4. Підприємець не має права відмовитися від укладення публічного договору за наявності у нього можливостей надання споживачеві відповідних товарів (робіт, послуг).
У разі необгрунтованої відмови підприємця від укладення публічного договору він має відшкодувати збитки, завдані споживачеві такою відмовою.
5. Актами цивільного законодавства можуть бути встановлені правила, обов'язкові для сторін при укладенні і виконанні публічного договору.
6. Умови публічного договору, які суперечать частині другій цієї статті та правилам, обов'язковим для сторін при укладенні і виконанні публічного договору, є нікчемними.

Стаття 642. Прийняття пропозиції
1. Відповідь особи, якій адресована пропозиція укласти договір, про її прийняття (акцепт) повинна бути повною і безумовною.
2. Якщо особа, яка одержала пропозицію укласти договір, у межах строку для відповіді вчинила дію відповідно до вказаних у пропозиції умов договору (відвантажила товари, надала послуги, виконала роботи, сплатила відповідну суму грошей тощо), яка засвідчує її бажання укласти договір, ця дія є прийняттям пропозиції, якщо інше не вказане в пропозиції укласти договір або не встановлено законом.
3. Особа, яка прийняла пропозицію, може відкликати свою відповідь про її прийняття, повідомивши про це особу, яка зробила пропозицію укласти договір, до моменту або в момент одержання нею відповіді про прийняття пропозиції.

0
Гаряча лінія:
Написати нам