Політика конфіденційності

Дочірнє підприємство «Ізюмінка» (Угода про використання сервісу https://roshenstores.com/)

1. Загальні положення.

Політика конфіденційності (Угода про використання сервісу https://roshenstores.com/) діє відносно всієї інформації, яку ДП «Ізюмінка» може отримати про користувача під час використання ним сайту https://roshenstores.com/.

Використання сервісу означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами, в разі незгоди з цими умовами, Користувач повинен утриматися від використання сервісу.

2. Персональні дані Користувачів, які отримує і обробляє Компанія.

В рамках цієї Політики, персональними даними Користувача є дані, які Користувач надає про себе самостійно при формуванні інтернет-замовлення, або в процесі використання сервісу, включаючи прізвище та/або ім'я; адреса електронної пошти; номер телефону; адреса доставки продукції (при використанні типу доставки кур’єром).

3. Цілі збору і обробки персональних даних Користувачів.

Компанія збирає і зберігає персональні дані, які необхідні для надання сервісів та послуг Користувачу. Персональні дані обробляються за згодою на їх обробку, включаючи збір, отримання, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, блокування, уточнення, в наступних цілях: ідентифікація Користувача при формуванні та передачі замовлення.

4. Умови обробки персональних даних Користувачів і їх передача третім особам.

Обробка персональних даних користувачів здійснюється відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних».

Компанія має право передати персональні дані Користувача та/або доручити її обробку третім особам з метою забезпечення доставки даного замовлення Отримувачу, а також з метою інформування Покупця про поточні акції та унікальні пропозиції, що діють в мережі фірмових магазинів та на сайті.

Персональні дані можуть бути знищені у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Якщо Компанією були внесені зміни в Політику Конфіденційності, з якими Користувач не погоджується, він зобов'язаний припинити використання сервісів Компанії.

Факт продовження використання сервісу є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем поточної редакції Політики Конфіденційності. Компанія рекомендує Користувачеві періодично переглядати Політику на предмет будь-яких змін.

0
Горячая линия:
написать нам